Online Meet-Ups

De Mobiliteitsbeweging beweegt door! Na ‘The Lodge’ van afgelopen november organiseren we 5 verschillende online Meet-Ups. Op zoek naar verbreding en verdieping van mobiliteitsvraagstukken in relatie tot andere maatschappelijke opgaven. We verkennen de alternatieve narratieven uit The Lodge met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Het team van De Mobiliteitsbeweging nodigt je van harte uit voor Meet-up #5: Mini-Onderzoeken

Wat?                         Online Meet-Up #5: Mini-Onderzoeken
Wanneer?              21 april 2022
Hoe laat?                16:00-17:00
Waar?                       Online via Microsoft Teams, link volgt.

Online Meet-Ups
De Mobiliteitsbeweging werkt de resultaten van The Lodge uit in vier werklijnen: de kennislijn, de praktijklijn, de beleidslijn en de ontwerplijn. De Meet-ups zijn onderdeel van de praktijklijn. In de drie andere Meet-Ups verkennen we waar al gepionierd wordt met andere zienswijzen voor mobiliteit. Met actuele, concrete voorbeelden uit de praktijk.

Op 24 februari , 10 en 24 maart en 7 april waren de eerste 4 Meet-Ups. De opnames komen binnenkort online! In de andere Meet-Ups verkennen we andere praktijkvoorbeelden.

Wegens succes nog een Meet-Up! Meld je ook aan voor Meet-Up #5: Mini-Onderzoekjes

Meet-Up #5: Mini-Onderzoek 21 april 16:00 – 17:00

Doe mee en meld je aan!

Meld je aan door je op te geven via dit formulier. Voor vragen kan je terecht bij info@mobiliteitsbeweging.nl. Graag tot ziens bij een van de Meet-Ups!

Hieronder vind je de flyer van de eerste Meet-Up.